Europe with love

nu har jag redan lagt in alla bilder på facebook och bilddagboken, så kommer nog inte så många här. och har egentligen alldeles för mycket att berätta. men tar det kort.

första etappen var Italien. missade nästan planet till milano. men fick gå förbi kön. så det löste sig. sen försvann min väska och allt det där ni redan vet. dagarna i italien var fina. vi drack vin. gick kvällspromenader. åt god mat. myste med katter. badade. i havet och poolen. solade. åt tiramisu. drack hemmagjord cappucino. satt på altanen. såg på utiskten. lyssnade på syrsor. träffade folk. drack mer på altanen. var uppe på berget. såg hästar. drack kaffe. myste. det var bara sådär allmänt fint. och vi såg rom också ju. i 32 grader. men det var fint. nästan för fint. det var så mycket att kolla på.

wild horses

wild horses

St peterskyrkan

St peterskyrkan

frukost

frukost

Vi tog oss sen till prag. planet var åtta timmar försenat. kom fram till hostelet vid halv två på natten. bytte om. gick ut. gick vilse. träffade två svenskar. kom hem halv sex på morgonen. åt frukost vid nio. mindre kul. sen gick vi runt i prag under dagen. drack galet mycket vatten. tog otroligt många bilder. myste. satt i parken. ungefär så var alla dagar i prag. gick ut. en kväll drack vi vin på torget. träffade två italienare. gick till en klubb med fem våningar. kom återigen hem halv sex. dom var fina och följde oss. vädret var hur fint som helst och sen åt vi glass vid kajen. till sista natten bytte vi hostel. det var bättre. billigare. roligare. träffade chilenare, holländare, franskar, italienare och mer. det regnade ute så vi köpte öl och hade party i köket istället. fint.

parkhäng.

parkhäng.

Prag.

Prag.

vin. torg. fint.

vin. torg. fint.

kökshäng

kökshäng

tredje etappen; berlin.
vi bodde hos systers vän. han hade en fin rumskompis. vi drack på tok för mycket öl. gjorde drinking games. åt världens godaste kebab. sov för lite. åt för lite. gick runt berlin. tog massa kort. myste i fler parker. var där hitler tog gift. gick ut. hittade en bar där väggarna var tapetserade med cdomslag. fint. såg muren också. hittade massa coola målningar. och inte bara där. överallt. berlin var ett paradis för gatukonst. vi stannade en natt längre än tänkt. tänkte att ”vi tar det lugnt sista kvällen så vi kommer med tåget hem”. vi skulle upp halv sex. vi la oss halv fem. kändes fint. vi rökte vattenpipa och drack öl.

blåa mannen

blåa mannen

Berlin

Berlin

The way to live

The way to live

vi kom iaf med tåget. var i köpenhamn några timmar. mötte systers vän. gick runt. åt mat. sen tog jag tåget till sverige medan syster stannade i danmark. väl i malmö blev det lite panik. resecentrum var stängt. det gick inte tåg. sj är arroganta jävlar. jag hoppade på en buss. försökte förklara för chauffören om interrailkortet. han ryckte på axlarna och sa ”äh, hoppa på, betala i laholm.” jag slapp dock betala i laholm då mamma och pappa var nedåt i landet och kunde möta upp mig med bilen. fick vänta ett tag. men gjorde mig inte så mycket. hade ryggsäcken som kudde. såg solnedgången. lyssnade på musik. skrev poesi.

*

för mer bilder:
http://www.facebook.com/profile.php?id=595208110&v=feed&story_fbid=119714667481#/album.php?aid=102283&id=595208110&ref=share

Annonser

Ett svar to “Europe with love”

  1. tilda Says:

    Härliga bilder!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: