extremt högt och otroligt nära #2

inte att sluta leta
ju mindre vi sade, desto mer missförstod vi
men det kändes som om vi talade om det viktigaste av allt
det är synd att vi måste leva, men det är en tragedi att vi bara får ett liv att leva, för om jag hade fått två liv skulle jag ha tillbringat ett av dem med henne
ett ordboksblad från att röra vid varandra
jag saknar dig redan, Oskar. Jag saknade dig till och med när jag var tillsammans med dig. Det har varit mitt problem. Jag saknar det jag redan har, och omger mig med sådant som saknas.
När jag var liten flicka var livet som musik som hela tiden blev högre. Allt väckte känslor inom mig. En kalender som visade fel månad. Den kunde ha fått mig att gråta. Jag ägnade livet åt att lära mig att känna mindre.
just gått till skolan och jag väntade på dig. jag hoppas att du aldrig kommer att tänka på något lika mycket som jag tänker på dig.
hade sovit och drömt.
kysser varandra här uppe under åskväder kan få vara med om att det slår gnistor mellan deras läppar.
Jag kommer att bli besviken, men inte alls förolämpad, om ni säger nej.
vet att det ska dö så är det väldigt väldigt lugnt.

det här. det är det fina med biblioteksböcker. dessa ord är understrukna från olika sidor av någon av de personen som läst boken innan mig. jag vet inte vad hen tänkte då. jag vet inte vad hen skulle ha orden till. kanske inget. kanske allt. kanske hör de inte ens ihop, men jag tycker ändå att det blev rätt fint. och fortfarande. har ni inte läst boken borde ni göra det. det var längesen jag blev såhär berörd. så fascinerad över att författaren vågade ta sin egen stil till att göra något så bra. jag älskar att han vågar skriva över sin egen text eftersom att personens dagbok tar slut. jag älskar att han vågar ha bilder i. jag älskar att han vågar skriva ut alla siffror han skriver för att lätta sitt hjärta. den är så vacker att jag nästan går sönder.

Annonser

4 svar to “extremt högt och otroligt nära #2”

  1. Elin Says:

    du skriver med sån passion och så fint att jag avgudar dig. jag är skitdålig på att kommentera, men du ska veta att jag kollar din blogg jämt. du är så himla bra sandra!

  2. Simone Says:

    jag hoppas att du aldrig kommer att tänka på något lika mycket som jag tänker på dig.

    jag går sönder lite. och mina kommentarer finns också alldeles för sällan här men jag tycker om dina ord. jag tycker om dig. bara så du vet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: